too scared for what if

hey 6 May 2010
i can’t sleep over and dunno exactly the reason why, and its been long time since my blog before, lagi males aja kali yaaa šŸ™‚

(stay the same-joey mcintyre)
it was a mellow song, ehehehe and bring me to some stupid mind bout :who: :why: :am i?:
terlalu takut
itu mungkin yang ada di otak gw sekarang, that 2 words has been trapping me.
what if, kata kata yang bikin semuanya berhenti dengan sempurna, maybe it such as ‘STOP’, but am hoping it just like ‘PAUSE’, yaaaa available for a while.

Dear God,

aku tau ga da seorang pun yang merasa hidupnya cukup, hidupnya sempurna, hidupnya berarti and bla bla, gak adayang pernah ngerasa puas, including Me!
i should say thanks for a thousand times cause everyday is such a gift for me.
and where the direction we’re talking bout >> feelings ?

afterwards, my heart full of emptiness, again, i dunno where the reason, is there somethin missin, i can’t explain it well, too cruel!
its too scared face a truth call ‘tomorrow’, i can’t guess what a happen?
too scared for a shit or a damn reality i have even must to look it, lately!

gerimis

sekarang gerimis, a thing that i loved so much šŸ˜€
terduduk dengan sepuluh jari yang kali ini berkuku pink mengetik asal, sebagai transleter isi hati, kiriman pesan dari pengendali otak yang sekarang sedang berkata, i have no idea and directions šŸ˜€
lucu memang, tapi tetap mereka ingin terus bekerjasama mengisi malamku (pagi) dengan menekan tomboll ‘off’ pada sistem kerja ‘ngantuk’ >> rare rite?
daritadi tulisanku ga da arah, ga da tujuan, ga ngena mana intinya.
well, itu juga perasaanku sekarang, sedang random, terlalu banyak yang ingin jadi priority, terlalu rakus melahap setiap santapan kegalauan yang ingin diabadikan.

lets say we talking bout , what happen with love? (*itu)
‘itu’ sempurna, salah, karena barusan aku bilang kan ga da pernah ada yg akan mengakui kepemilikannya sebuah zat yang sempurna. masih banyak kekurangan di dalam hidupku termasuk ‘itu’
yes i know that am a girl, thats why too scared for me face the truth called ‘tommorow’
aku takut, orang orang yang mencintaiku akan tidak lagi mencintaiku
aku takut, orang orang yang aku cintai akan tidak ada algi disampingku
aku takut, orang orang yang menyayangiku akan tidak lagi memanjakanku
aku takut, orang orang yang tersenyum padaku akan sinis dan berdesis

am scared, what if > analogi sempurna!


aku takut semua berubah, time after time, i relaize that everything gonna be “slaaaaapp” >> gone!
but am not in ready for it, aku takut mereka tidak lagi ada!
fisically, mereka ada but i mean, they’re will be gone cause they’re heart too

perfect! all time love by Will Young bring me to the sadness, errgghhh!

dulu dan sekarang akan tetap berbeda, gak akan ada yang sama, gak akan ada yang berbasis pada suatu teori, love such as theory.
teori yang selalu berkembang, bahkan bisa hilang karena akan ada teori teori baru atas dasar kritik-kritik yang dituturkan.
yahhh, step by step, akan berubah, berbeda.

aku cuma ingin, nooo, bukan cuma! keinginanku banyak šŸ˜€
love, really doesnt matter if you became someone new, better is good šŸ™‚ but please don’t ever changing ur love!
stay the same, please, because i’ll always not in ready for face it šŸ˜¦ too tearfull

lebih baik kamu tidak bilang sayang, kalo sendainya besok kamu akan tidak sayang.
lebih baik kamu jarang bilang kangen kalo seandainya kangen its just a bullshi for make me happy
aku tidak ingin berharap lebih.

yeaahh its just a simple analogy, cause am a girl with a lot of hoping each day, and so easily for pull me down if ur broke my hope, isnt it right, everyone have been felt this yey?

one more
i need a praise, like ‘beauty, nice smile, smile for me or somethin’ hahahhahah it was so childish isn’t it?

and the most i wanna catch from someone, is the time when someone need you. need you cause ure the one for him/her
karena kamu satu-satunya yang paling mengerti dia.
seperti lowongna kerja yang membutuhkan karyawan or somethin

a difficult description for understanding, but i just wanna write everything i wanna say šŸ™‚
yeah love, lets see what happen ‘tommorow’
i dare you!


i hope ur not


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s